Milyen strapabíró, időjárás álló biciklilakatok vannak?
Helló! Milyen olyan biciklilakatot ajánlotok, aminek főleg a zárszerkezete bírja az időjárás viszontagságait (eső, hideg stb.) és nem kerül csillagászati összegekbe?
Köszi!
Hát semminek nem tesz jót, ha folyamatosan kint van, télen-nyáron, napon és hóban.
Az olajozással tehetsz azért, hogy hosszabb ideig bírja.
Esetleg olyan láncos zár, amihez külön veszed a lakatot.
Igen, ez volt az, közben kicsit drágább lett (vagy csak akciósan vettem?) :/
Szerintem jó kis lakat, én olyan 2-3 hónapja használom, ez nem nagy idő, az igaz, de eddig szerintem ez a legsimábban működő lakatom.
Van rajta egy retesz, amivel a kulcslyuk eltakarható.
Mondjuk, a sima sodronyzárakhoz viszonyítva iszonyúan nehéz, szóval a bringát érezhetően nehezíti, és szerintem a tartója sincs teljesen átgondolva (még a felsővázcsőhöz rögzítve is hosszú, kulcscsomóval használva kicsit körülményes a nyitás-zárás, ha a tartóban van - ez mondjuk áthidalható, ha van hátizsákod vagy csomagtartód).
És meg kell szokni a használatát, mert azért van egy adott hossza, ami miatt például egy jelzőtáblához lakatolni a bicajt már nem nagyon lehet.
Viszont a nyílt utcán ezzel nem nagyon próbálkozik senki.
Vegyél rozsdamentes láncot. Ha zavar, hogy zörög, húzd bele locsolótömlőbe, vagy varrass az asszonnyal egy harisnyát rá.
Vegyél egy normálisabb lakatot amire tegyél kifliszacskót esőben. Ha a lakat tönkremegy, csak azt kell cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!