Shimano exage 300 vélemények?
Városi rohangászósnak szeretnék venni egy régi outit, találtam is egy megfelelőt, megyek majd megnézni.
Shimano exage 300-al van szerelve. Nem ismerem és ilyen huszonéves cuccokról még nem lehet értékeléseket meg teszteket találni a neten. :) Milyen minőséget képvisel, mit lehet tudni róla?
Hát hogy kattog sebességfokozatonként, vagy nem kattog hanem oda állítod ahova akarod, az ilyen régi vázváltókon sok esetben ezt át lehetett állítani.
Amúgy a 300ex erős középkategóriát képviselt, és váltó és hajtásrendszernép nem a kora számít, hanem a megtett út, márpedig ezeknek az eladó outiknak nagyrésze német/osztrák lomis bringa, amik alig futottak, nagyrészüket csak rakták a garázs egyik feléből a másikba, most pedig örökségből rámaradt a gyerekekre unokákra, ők pedig értéket nem látnak bele ezért kilomizzák, sok magyar meg hozza be őket.
Szerintem a "pozícionált" váltásra gondolt.
Egyébként nem rosszak ezek a régi szerkezetek, ahogy pl. egy hasonló korúról írták valahol:
" 29 éves anyag - Mint az új! A tervezett avulás "feltalálása" előtti időből - 1991 "
Volt nekem is egy retro bringám 1992-ből, közel 30 évig működött szinte hiba nélkül.
Nem erről, de egy ilyen bicóról beszélünk, csak egyenes kormánnyal. [link]
Fel kell újítgatni, de az alap jó, céljának tökéletes lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!