Mennyibe kerülne egy bringa teljes homokfúvása, és újrafestése? Rendesen alapozóval, lakkal, porszórással. Nem Spray-vel.
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 19:47
1/7 anonim válasza:
Evekkel ezelott csinaltatta meg egy ismerosom a fianak, akkor 15k volt egy 20"-os gyerekbringa szinterezese.
2/7 anonim válasza:
Mindegy mit írunk, mert nem mindenki ugyanannyiért csinálja. Ahova most én vinném, ott Budapesten 12500 (oszi-szinter). De ha a te lakóhelyeden 20000, akkor ez az info neked pont semmit nem ér. Sokkal egyszerűbb, ha körbetelefonálod a környékbeli helyeket.
3/7 anonim válasza:
#2 ezt most meg is koszonom, tavasszal szerintem el is viszem a rozzant kis varosimat :D
4/7 anonim válasza:
Gondolom ez a 12-20 ezer csak maga a festés. Ha szét-és összeszereléssel együtt kéred,jóval több lehet. (Tekintve, hogy pl. nekem legutóbb egy darab belső gumi cseréjére 5000 ft-ba került...)
5/7 anonim válasza:
#4 az nem gond, le tudok bontani mindent, van celszerszam is mindenhez.
7/7 anonim válasza:
Múltkor amikor a szervizben voltam pont erről érdeklődött valaki. Szereléssel együtt 50-et mondtak neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!