Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mekkora súlyt bír el kb egy...

Mekkora súlyt bír el kb egy csepel camping bicikli?

Figyelt kérdés
Eléggé nagy darab vagyok, magas is, aztán kicsit meghíztam most így 120kg körül mozgok, van egy camping biciklim amit nagyon szeretek és gyakran járok vele, egy csepel csabáról van szó (nem kettéhajtható vázas) aztán kicsit aggódom, hogy túl van tehrelve, aztán eltörik a váz, vagy valami aztán azt nem szeretném. Tudni erről valami infót, hogy mit bír egy ilyen bicikli?
2022. okt. 27. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is camping biciklit használok a boltba bevásárláshoz.Engem kibír.130 kg vagyok,180 cm.Józsi bácsi 64F
2022. okt. 27. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
68%
A váz biztosan nem fog eltörni, de pl. a felni könnyen tönkremegy ekkora tömeg alatt.
2022. okt. 27. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz, ha nem mész kátyúba.
2022. okt. 28. 09:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Az acél ahogy a szakmában mondjuk kipiheni a feszültséget. Nem fog eltörni rendeltetés szerű használat mellett, max ha nem megfelelő a hegesztés, akkor az megadhatja magát. De szerintem már kiderült volna.
2022. nov. 2. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!