Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a baj a bringámmal?

Mi a baj a bringámmal?

Figyelt kérdés

Mi lehet a probléma biciklimmel? Mikor tekerek az első fogaskeréknél ugrik a lánc. Arra gondoltam hogy elkapott az eső Fogaskerék. Mennyi ideig lehet használni egy első fogaskereket? Években vagy használati órákban kell számolni években vagy használati órákban kell számolni? Létezik hogy elöregszik? A fékkel is vannak már bajok. Ha behúzom, úgy marad, beakadva. Annál hol keressem a hibát?

Hol van olyan bicikli szervíz pesten, ahol elvállalják a 20 éves egyszerű bringám javítását, alkatrész cseréjét? Szeretem,nekem kényelmes, nem akarok másikat venni. Nem találok szerelőt, senki sem akarja vállalni. Nem az ára lenne a gond, pedig fogalmam sincs menyibe kerülne, de nekem megérné. Nem akarok egy kényelmetlen újjal kínlódni.

2022. okt. 8. 15:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha már fotót nem tudsz feltenni, a nevét csak tudod a bringának, gondolom rajta van a vázon..
2022. okt. 28. 13:06
 22/23 anonim ***** válasza:

Ezzel az a baj,hogy mindent kicserélsz az annyiba kerül mint egy új bringa.

A hiperes vázak pedig 30év után màr rizikósak.

Ezek utána szerelő felelösége lesz a bringázásod. Ő jobban szeretne egy új komplet bringát adni,mert az gyári. Ha eltaknyolsz és darabjaidra esel akkor szétteszi a kezét és szevasz. Pereskedj a gyártóval. Itt viszont ő a "gyártó" ami rizikó.

Ráadálus ezeket egyszer összerakták valahogy,nem fog neked alkatrészeket vadászni a kompatibilátásért.

Hajtómű csere az élből 2alkatrész:maga hajtómű és a monblok ami lehet 5fèle.

Te mit szeretnél? 4szög (ha még létezik),octalink,isis drive,hollow tech,holloow tech2. És campaféle.

Te megnézel higy mi van?

Fék:az mi legyen?

Canti igazából az is megállit. V-fék,olyajos felni fék?

Tárcsát nem írok bár megoldható.

És a többi mind mind megválaszolásra váró kérdés.

Így nyilván nem füllik hozzá a foguk,az enyém sem füllne.

2022. okt. 28. 19:33
 23/23 anonim ***** válasza:

Pont ma volt a műhelyben egy vitám hasonló emberrel, balszerencsémre szinte egyidőben toltak be a 20onéves boxer márkajelzésű hiperes borzadvánnyal ránézésre, mondom csak ránézesre hasonszőrű diamond back full deore lx szettel szerelve, egyszerűen nem értette meg ez az útiember sem, hogy miért vállalom el az egyik régi cantifékest, és miért nem a másikat.

Kora miatt ránézésre nincs különbség, sőt sajnos árban sincs nagy különbség a használt piacon…

Nade minőségben…

2022. okt. 28. 22:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!