Guys! Olyan Bicycles Shopokat sorolnátok Budapesten, ahol Szép kártyára lehet venni bringát? Thanks.
Figyelt kérdés
2022. szept. 27. 12:45
1/12 anonim válasza:
Szolgáltatást vehetsz SZÉP kártyával! Bicajt nem.
Komoly bringabolt ilyen sutyimutyis megoldáskba nem megy bele.
2/12 A kérdező kommentje:
Dehogynem.
2022. szept. 27. 14:34
3/12 anonim válasza:
Akkor meg ha okosabb vagy, mi a kérdés?
4/12 anonim válasza:
3: az én válaszomat már töröltette, kb. ugyanezt írtam.
5/12 anonim válasza:
Enyémet is töröltette a csicskahuszár:D
6/12 anonim válasza:
A szép kártyát nem tudod hunglishül?
A kérdésre a választ nem tudjuk, mert azt a bolt dönti el, hogy fizethetsz-e használt termékért vele. Minden boltot nem fogunk végigkérdezni helyetted. Megoldható, de azt ott helyben mondják meg. Egyébként pedig a szép kártyával fizetéskor a boltok nem kapják meg a teljes összeget, ezért sem szeretik.
7/12 anonim válasza:
My sister tavaly próbált beauty cardra venni a bicycle, but annyira nincs készelet a shopokban, hogy at least kénytelen volt cashért venni.
Remélem you understand.
8/12 A kérdező kommentje:
Yes. Thanks. I nem töröltettem senki válaszát. Maguktól törölhették. Neten találtam kerekparwabshop elfogad beauty kártyát. Havonta 12000 huf-ot kapok rá, pár év és lesz bicyclesem.
2022. szept. 28. 06:07
10/12 anonim válasza:
Amikor már se a hung, se a lish nem megyen na az az ultracringe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!