Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez valóban Cannondale lehet?...

Ez valóban Cannondale lehet? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 19. 18:23
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
De tényleg akarok venni bringát. Valami jót. Ár érték arányban. És nem akarok ráfázni.
2022. szept. 20. 14:32
 12/27 NTBS ***** válasza:
Szerintem vegyél inkább ujjat boltból.
2022. szept. 20. 14:41
 13/27 anonim ***** válasza:

11: ha ennyire határozatlan vagy, akkor miért nem kérsz segítséget profi helyen...?

VAgy ha nincs elég lóvéd, akkor gyűjtögess még, hogy legyen mondjuk a decathlonból egy garanciális bringád.

2022. szept. 20. 14:51
 14/27 A kérdező kommentje:
Én neves bringát akarok. Nem is tudtam hogy árulnak boltban ujjakat. Ez már szervkereskedelemnek minősül. De amúgy is hogy jön ide? Meg van mind a tíz ujjam.
2022. szept. 20. 15:09
 15/27 anonim ***** válasza:

Jajjistenem....

százezerért lesz alattad egy neves trágyadomb... De ott villogjon a neve a vázon....

Ahelyett, hogy vennél egy normális garanciális újat...

2022. szept. 20. 15:39
 16/27 anonim ***** válasza:
Keress egy jó vázat és hozzá megfelelő alkatrészeket és építtesd össze valakivel ha nem megy. Előtte fested le a vázat és tetess rá egy olyan matricát amilyent szeretnél. Akkor olyan márkás lesz amit akarsz és még jó is lesz.
2022. szept. 20. 15:43
 17/27 MGéza ***** válasza:

Egy jó minőségű neves bringa kb ennek az összeegnek a duplájáért kapgató. Ha nem akarsz annyit kicsengetni érte akkor barázkozz meg a gondolattal, hogy ősleleteket fogsz kapni. Peugeot, acélvázas Bianchi, ezeknek eszmei értéke van leginkább.

Egyébként sem értem hogy mi számít neked nevesnek. Ott van például Willier vagy a Viner, a Canyon, ezek is nevesek, csak max te nem hallottál róluk.

2022. szept. 20. 16:09
 18/27 anonim ***** válasza:

105-össel szerelt, mégpedig valószínűleg az ezredforduló utáni 1-2 évből szerintem, mivel akkor lett a 105-ös és 9 fokozatú

A fék az valami más, ahogy a kerékagyak is és még ki tudja mik.

A kormány stucni ritchey, de a kormány kérdéses, hogy az-e

A fékváltókart biztosan ki kell tisztítani és kérdéses mennyire hogy meddig fog szuperálni, ahogy sok minden más is kérdéses. Meg kell nézni.

2022. szept. 20. 17:21
 19/27 anonim ***** válasza:

Tessék, ha már linkelgetjük a jófogást; egy "neves" retro Bianchi, szinte fillérekért. Igaz, nem koskormányos outi de ennél olcsóbban jobbat nehezen fogsz találni:

[link]

2022. szept. 20. 19:17
 20/27 anonim ***** válasza:
Ja, és kék, szóval nem b.zis.:)
2022. szept. 20. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!