Őszi-téli kerékpározáshoz női hosszú nadrág amin nem fúj át a szél?
Most hogy kezd hidegebb lenni az időjárás, valami olyan testhez simulós, legging típusú női nadrágot keresek, ami jó biciklizéshez is.
Amit szeretnék: ne fújjon át rajta a szél, kb. 5-15 fok között lehessen használni és ne legyen benne biciklis applikáció.
Okok: van egy applikációs rövid biciklis nadrágom, ezt venném alá/fölé azon felül szívesen használnám még egyéb téli sportokhoz is pl. túrázáshoz. Ezért nem szeretnék applikációt.
Ha lehet, 15 000 ft-ig álljon meg az ára.
Tudnátok ilyesmi nadrágokat ajánlani? Van ami nektek már bevált ilyen célokra?
Egyelőre a Decathlon oldalán néztem fitness melegítő nadrágokat de ezekkel kapcsolatban kételyeim vannak mennyire szélálló, stb. Legjobb ötletem, hogy bemegyek az üzeltbe és megkérem az eladót, hogy javasoljon valamit.
#20, nyilván. Túrázni, napi 100 km-re én sem farmerban mennék, ez evidens. Pont ezt írtam én is. Emlékeztetőül: "Hosszabb távú egész napos tekeréshez persze mindenképp jobb valami funkcionális varrás nélküli gatyó."
Amiről én írtam, az a napi városi futkosás, 10-20 km-ek. Valaki azt írta, hogy őt töri a farmer. Nekem ilyen célra teljesen kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!