MTB Gumiköpeny max nyomása 2.5 Bar, Lehet nagyobb?
A Legtöbb gumiköpenynél a max nyomás 4.5 bar körül van, ennél amit kinéztem csak 2.5 bar
Attól félek ha 3.5-re fújom fel hamarabb szétreped a mintázatok közt.
Vagy lehet csak elírták a számot?
Ez ugyan egy olcso sz.r, de a 2.5 bar szerintem igy is eliras.
A 40-60 psi az kb. 2.7-4 bar, ami amugy nem sok, de varosba eleg.
Sokkal és rendszeresen ne fújd túl. Nem véletlenül van ráírva annyi amennyi.
Ha nem MTB felhasználásra kell a gumi, akkor meg válassz másika, ami bír nagyobb nyomást.
Másikat veszek inkább ezt a kínai márkát, már csak kíváncsiságból is hogy meddig bírja.
Elírták, de ez nem is terep MTB gumi, inkább MTB kompatibilis városi, félterep. Igazán minőségi, nem olcsó gumiknak attól sem lesz baja ha 1,8bar körül használják, erre jó példa a big apple, de neked nem az kell nyilván.
Én mindenesetre az olcsó húsnak híg alapelvet alkalmazom és kerülöm az az alsó polcos gumik vásárlását, neked is ezt ajánlom, a ritkább csereberélés és a lassabb kopás megtérül a drágábbak esetében. Ilyet csak akkor ha végképp nincs más ötleted, vagy kicsi a pénzkeret rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!