2/6 MGéza válasza:
Mi van, e-outi? Hát, ez merénylet a kerékpár lényege ellen.
3/6 anonim válasza:
Nekem is ez jutott eszembe, pedig nem vagyok outis.
4/6 anonim válasza:
Ez a divatbringásoknak való. Olyannak tudnám elképzelni aki kb 50es van pénze, kellően tunya és elhízott, szívja az ikost és pezentálni akarja, hogy ő sportol és életmódot váltott.
5/6 anonim válasza:
Nem csak sportolók outiznak. Pl. én is szoktam túrázni, napi 130-150 km távokat 2-3 napig. Ha lenne értelmes e-outi (nem ilyen 50 km-t bíró vacak, hanem ami mondjuk 300-at is elmegy), akkor lehet, hogy túrázásra azt vennék és 250 km-t mennék naponta, nem 150-et. Az Alpokban csomagokkal felpakolva is segítség lenne. Persze nem azt csinálnám, mint sokak, hogy strava szegmenseken gyűjtik a komokat ebike-kal, aztán 50 km-nél többet sosem mennek egyben, mert lemerül a cucc.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2022. szept. 12. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!