Miért nem múlik el a combfájdalmam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hosszabb betegség után,eleinte sétálni kezdtem, aztán tértem rá a biciklire. 21 éves vagyok.
Kb. 15-20 km/h szoktam menni, szóval kényelmes tempóban,kb 10-15 kilométert naponta. Ebben van egy pihenő is.
Olyan 6 hete csinálom így,de még mindig fáj a combom közben is,és utánna is.
Mit csinálok rosszul?
2022. szept. 6. 19:52
1/5 anonim válasza:
Jól be van állítva a nyereg (magassága)??
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem jól be van állítva,azt nem tudom milyennek kéne lennie,de se nem túl magas,se nem alacsony.
2022. szept. 7. 00:41
4/5 A kérdező kommentje:
Hát olyan izomláz szerű fájdalom,de nem teljesen szerintem.
A biciklin pedig nagyon sokszor fáj erősen,és akkor abba kell hagynom a tekerest.
Azt hittem jobb lesz idővel,de nem nagyon haladok,és kezdek aggódni hogy valami nem ok.
2022. szept. 7. 00:43
5/5 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hány hét/hónap volt a hosszabb betegség, de ha sokáig nem mozogtál, az izmok is elkezdtek leépülni. Azaz gyengébb lettél. Ezért fájhat még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!