Mire érdemes odafigyelni, ha kétszemélyes biciklit szeretnék venni?
Először is tudni kéne, hogy milyen célra, napi/heti/havi hány km-re akarjátok használni.... MIlyen terepen...
Nem mindegy, hogy néha a Balcsin átkerekeztek a nyaralóból a strandra, vagy pedig hétvégenként komolyabb túrákra mentek, hegyen-völgyön.
Köszi a válaszodat!
Alapvetően túrázásra használnánk, havi 1-2 alkalommal, akkor megközelítőleg 50-60 km-t tennénk meg. Lehet, hogy hajtanánk vele hegyen-völgyön is, de Németországban élünk és elég jól kialakított bicikliutak vannak, tehát különösebben nehéz terepen nem járnánk vele. Amit linkeltél, az jónak tűnik, az ára sem vészes.
Még egy kérdés: ilyen esetben mennyire lehet probléma, ha eltérők az erőviszonyok? Mert én jobban "formában vagyok", mint párom. Gondolom ez itt nem jelentene akadályt, mármint max. annyit, hogy nem a megszokott tempómban haladunk, hanem annál valamivel lassabban, igaz?
5: ezt írhattad volna rögtön... Nyilván Németországban sokkal nagyobb a választék..
Mindazonáltal - mint gyakorlott túrázó - egyetértek a 6-ossal.
Két külön bicajjal sokkal kevésbé macerás, mint egy tandemmel. Akár az esetleges szállítás miatt, de az eltérő fizikai adottságok és állóképesség miatt is...
Aha, hát értem, akkor eleresztem a dolgot :)
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!