Melyik kerékpárt ajánlanátok?
Adott két bicikli (használt mind kettő, 150,000 HUF, stock felszereltség), ti melyiket választanátok?
- Kellys Cliff 70 2021 ( [link]
- X Fact Cross Pro ( [link]
Látatlanban a Kellyst mondtam volna, de most hogy ránéztem, úgy tűnik, hogy az X-Fact (Hervis sajátmárka???) váltója jobb minőség, Deore....
Bár elég nehéz a TX800-at beazonosítani a neves sorozathoz... Alivio, Acera, tourney, altus, stb.
Na utánanéztem a TX800 a Tourney-nak felel meg. Itt a shimano váltók "rangsora"
Alulról fölfelé:
Tourney
Altus
Acera
Alivio
Deore
Deore LX,
Deore SLX
Nagyon köszi.
Akkor a hervis-es éri meg jobban, ha jól értem, nem éri meg a márkásabb Kellys-t megvenni és azon kicserélni a váltót esetleg.
Ha van rá pénzed, ezt is megteheted. De számíts rá, hogy nemcsak magát a váltót, hanem jó eséllyel a váltókart, bowdeneket is le kell cserélni akkor.
De mondjuk az sem lényegtelen, hogy milyen célra, és milyen távokra szeretnéd használni a bringát... Lehet, hogy bőven elég az a váltó, ami a Kellys-en van...
Igazából városban való használat lenne 90%-ban. Sajnos nem értek a kerékpárokhoz, ezért kérdeztem inkább itt meg a dolgot. Nem tudom miben lenne rosszabb nekem a Kellys váltója, vagy hogy éppen miért jobb a Kellys, mint a Hervis-es :D
Nagyon köszi a válaszokat!
VÁrosi gurulgatásra bőven elég lesz a Tourney váltó.... Főleg, ha nincsenek többszáz méteres emelkedők útközben, és nem napi 80-100 kilométereket akarsz tekerni...
Ha a kellys tetszik jobban, vedd meg azt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!