Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen online webshop ból...

Milyen online webshop ból tudnám megrendelni ezeket?

Figyelt kérdés

Szeretném karban tartani a kerékpáromat. Először is kell egy zsírleszedő, és nagyon istenítik a brigéciolt. Illetve kenőanyagnak nagyon mondják a TF2-t.

Szeretném, ha együtt szállítanák ki őket.

2022. júl. 25. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

beírod a gugliba, és a legjobb webáruházat kiválasztod...

De ha elmész egy IRL bicajboltba, valszeg egyszerűbben megveheted...

2022. júl. 25. 19:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Kerékpárszervizes szokott ilyesmit árulni? Ha jól tudom brigéciolt még webshopba se tudnék, mert nem számít kerékpár karbantartási kelléknek.
2022. júl. 25. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor elmész egy háztartásiboltba, és veszel...

OBI-ban is van... A linkben a *ot cseréld ki e-re... Így nem engedi betenni a szoft - azt mondja, hogy trágár. :-D

[link]

2022. júl. 25. 19:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

ebike.hu! sok-sok éve, soksok dolgot rendelek onnan. Kiváló webshop. Mondjuk van egy nagy hibájuk, de az téged nem fog érinteni.

Itt a TF2, de van ebből másik fajta is, a wet, vagyis nedves környezetbe, őszre, télire ajánlott, azt is megveheted nyugodtan nyárra is. Kicsit vastagabb, épp ezért talán nsm pörög le annyira könnyen a láncról.

[link]

Van spray verzió is, azt nem ajánlom, nekem nem jött be. 20km után hallom a láncon, hogy nincs kenése...

A brigéciolt nem ajánlom láncmosásra, csapágytakarításra. Az egy emulziós cucc, vízzel kell lemosni. A brigéciol 2000 meg nálam le sem vitte a zsírt, inkább a száraz szennyeződéseknél (korom, odaégett por) hatásosabb, de azt is le kell vízzel mostni. A vasúton használtuk, ott azért van zsír egy-egy csapágyban rendesen. Alig-alig oldott rajta valamit. Szóval az a gond, hogy vízzel kell kimosni, tehát utána alaposan ki kell szárítani az alkatrészeket. Nem árt ha van egy kompresszor amivel ki lehet normálisan fúvatni a vizet. Ha nincs, az szívás.

Lánc, váltó, csapágy tisztításra én a petrólaumot használom, sokkal jobb, és újra felhasználható! Lemosod vele az alkatrészt, visszaöntöd egy palackba (olyanba aminek az anyagát nem eszi meg!), másnapra leüllepszik a kosz és újra használható. Obi, praktiker, festékboltokban van. De a sima motorbenzin vagy a gázolaj is megfelelő, csak azok büdösek. A petró kipárolog a láncból könnyen. Főleg nyáron ha kirakod a betonra a napra, felmelegszik annyira, hogy nem tudod megfogni :D 10 perc múlva biztos nincs benne mosószer és lehet (lehülés után) újrakenni.

"beírod a gugliba"

Ilyen válaszokat miért kell adni?

2022. júl. 25. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. júl. 26. 08:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Na, az van srácok, hogy voltam egy kerékpár boltban. Ott a srác beszálgetett a barátjával fél órát, addig vártam. Majd kenőolajat szerettem volna venni, közölte velem, hogy nem-nem az csak saját felhasználásra. Mondom, OK, akkor wd40-et vagy brigáciolt. Azt mondta az is. Mondom... csak ne menjek el üres kézzel, úgyis akartam egy csomagtartót, amire pakolhatom a táskám munkába menet. Nézegeti-nézegeti.. Hát erre sajnos olcsó nem lesz, csak nagyon drága, azt meg úgyse akarnám. Mondom mennyi? Aszondja' 20 ezer. Mondom akkor szeretnék egy sárvédőd, elkezdte nézegetni a kereket, hát abból erre sajnos nem lehet venni. Full gúnyos volt a gyerek végig, mondanom sem kell. Mondom, szeretnék egy kulacs tartót. Odabaszta elém a fém kulacstartót, amihez se csavar se semmi nem volt. Elkezdtem ott felrakni, mondom nincs csavar. Odarakott 2-t elém, majd visszaült mobilozni.Szóval magamnak szereltem fel (amit egyébként megtehetett volna, mert 30 percig szarakodtam vele). Beállíttattam vele a váltót, mert mondtam neki, hogy néha furcsán nem vált terhelés alatt )de lehet az étolaj miatt) Meghúzott kézzel egy csavart, majd közölte 3 ezer forint.

Ez az egész a Kada utcai Drótszamár kerékpárboltban volt. Soha többé nem megyek oda. Ma voltam szervízbe, a csávó értette mit kell csinálni, adott kerékpáros mászerolajat 2 ezerért, új láncot tett és felpumpálta a kerekeket. Most úgy megy, mint a villám. Igaz, 12 ezerbe kerül ez így összesen, de majd én is beszerzek egy bármutatós pumpát és ezentúl jobban vigyázok a láncra is. Ennyi a tapasztalatom.

2022. júl. 27. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!