Megéri ilyen holland biciklit enni?
3: azon én is gondoltam, hogy ha vmi elromlik, lehet-e kapni hozzá újat, vagy melyik szerelő ért mondjuk a kontrafékhez..
de elvileg ezek a biciklik minimális karbantartás igényelnek.
Kérdező a biciklik elég standardak, kb mindegyikhez lehet alkatrészt kapni, lényegtelen honnan van. Autóknál szokott probléma lenni, ahol a szabályok és igények miatt mások az alkatrészek.
Az meg h megéri-e attól függ hogy arra használod -e amire ki lett találva. Relative rövid távok kényelmes, nyugodt tempóban való megtételére, illetve arra hogy könnyen viszonylag sok cuccot tudjál szállítani.
Nem szoktam nagy távokat menni, a szomszéd városba szoktam átmenni, ott biciklizek, ülök Duna-parton, és jövök haza, ez kb. 20 km.
Emelkedőn évente ha 1-2x megyek.
Én már nem vennék kontrafékes bringát, de váltó nélkülit sem. Még ha csak síkon mész, akkor sem árt a sebességváltó. Én városban, rövid távokon is szoktam használni, jó szolgálatot tesz, főleg forgalomban, ahol sokszor kell megállni, elindulni, gyorsulni. Persze nem feltétlenül 24 sebességesre gondoltam, de 6-7 nem árt ha van.
Az első fék hiányáról nem is beszélek.
lemaradt a linkem:
2.
két, egymástól függetlenül működtethető, száraz és nedves időben egyaránt hatásos fékszerkezettel, amelyek közül az egyik az első, a másik a hátsó kerékre hat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!