Hol találhatok jó minőségi, erős kerékpár vázat?
Szeretnék építeni egy xc mtb kerékpárt. próbáltam keresni sok helyen vázat meg rugóstagot, de nem nekem tetszőt(szerintem nem minőségi) találnom.
Full schimano lesz a hajtása majd.
Elvárásaim: tudjak vele alapvetően terepezni, de azért nem komoly szinten(DH).
Szeretnék egy kisebb trükkeket is csinálni vele meg ugratgatni.(csak nagyon alapvető kisebb ugratókat próbálnák ki)
Amúgy a magyar kinálat világszinvonalú. Amennyiben nem tescoban vásárolsz.
A merida,scott,specialized azért olyan bringakat(vázakat) gyárt amivel világbajnokságot lehet nyerni.
A hazai gyártás már nem ilyen szerencsés de azért akadnak jó vázak. Magellan. Caprine.
1. A kerettől nézzünk el, de azért legyen 1 milla alatt.
2. Láttam azért ezeket, olvastam utánuk meg stb... , de azért gondoltam utánuk kérdezek.
Egy jó oldalt tudtok ehhez ajánlani, ahol tudnék ilyen vázakat nézni?
Lenne még egy kérdés, kicsit félve teszem fel, de a Decathlonos bringákról vannak pozitív negatív pletykák és hát annyira nem tudok kiigazodni rajtuk. Szerintetek? (Árulnak ott is vázakat meg stb...)
A dekát szeretik szidni,de nem tudom miért. Ha 150ezerért vesz valaki bringát akkor nevárjon tőle sokat. Ráadásul a termék ismertetőben is le van irva mire NE használd.
Erre jön a kérdés,hogy egy túrabringa jó a dirt-re. Aztán mintha nem kapott volna választ megy ugralni és csodálkozik,hogy elbaszódik.
Nos szerintem ár érték arányban jók. A termék ismertető nem viccből van.ezek után ha xc bringat veszel~600ezerért akkor egy korrekt bringát kapsz.
Vázat szerintem nem árulnak.
Én meridát vennék mert abban nem csalódtam.
Vagy GT-t mert tetszik.
Vagy cannondalet,de csak lefty-vel.
Mindent profi mtb-sek használnak probálnak.
Mert ha Jozsi bácsinak a keze alatt ketté törik a kormány akkor eltaknyol és meghal.
A profi eltaknyol,feláll és fél kormánnyal haza teker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!