Hogyan gyűrhetném le ezt a meleget?
Figyelt kérdés
Munakhelyemre bringával szeretek járni, de 12 km-re van tőlem (kb 35-40 perc alatt teszem meg ezt az utat, ha nagyon kényelmesen megyek, akkor 45 perc), a héten éjszakás voltam, mire indultam már kicsit kellemesebb volt az idő, de úgy is leizzadtam rendesen. Most délutános leszek és a legnagyobb melegben kéne mennem (kb 12:40-kor indulnék), de már a lakásban ventilátor mellett gyilkol a meleg. Hogy lehet ilyen melegben biciklizni?2022. júl. 3. 18:00
51/52 A kérdező kommentje:
Igen nekem is a fékek és váltók terén van dilemmám. Pontosabban ezek maradnak, viszont a karok mindneképp cserések lennének, ami miatt inkább gondolkodom egy emelt mtb kormányon mert arra rámennének a mostani karok, amik még szinte vadi újak és indokolatlan lenne eldobni plusz még olcsóbban is jönnék ki.
2022. júl. 6. 16:00
52/52 A kérdező kommentje:
Most néztem egy képet a bringámról amin feltűnt, hogy ott mintha azon magasabban lenne a kormány, hogy mikor lett a stucni majdnem csutkára letolva az örök rejtély marad... 🤦🏻♂️ Kiemeltem, igaz csak kb 3-4 centit engedett (majdnem pofán vertem magam vele mikor kiugrott a vázból), de most már legalább a nyereggel szintben van így már kicsit talán kényelmesebb lesz.. 😅
2022. júl. 6. 23:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!