Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan gyűrhetném le ezt a...

Hogyan gyűrhetném le ezt a meleget?

Figyelt kérdés
Munakhelyemre bringával szeretek járni, de 12 km-re van tőlem (kb 35-40 perc alatt teszem meg ezt az utat, ha nagyon kényelmesen megyek, akkor 45 perc), a héten éjszakás voltam, mire indultam már kicsit kellemesebb volt az idő, de úgy is leizzadtam rendesen. Most délutános leszek és a legnagyobb melegben kéne mennem (kb 12:40-kor indulnék), de már a lakásban ventilátor mellett gyilkol a meleg. Hogy lehet ilyen melegben biciklizni?
2022. júl. 3. 18:00
1 2 3 4 5 6
 11/52 Alex Fly ***** válasza:
100%
Egy jó mez csodákra képes. Es persze a menetszél kellemes klímát csinál...
2022. júl. 3. 23:42
 12/52 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire sokat számít a mez? Milyen mez passzolna egy ilyen bringához: Mountain bike váz és hajtás, városi nyereg (az a széles, rugós, a sport nyerget nem tudtam megszokni), valamint kiemelt, hajlított cruiser kormány. A kormány még csak tervben van, mivel tényleg jobban csak munkába tekerek bringával ezért nekem a kényelem fontosabb mint a sebesség, ugyanakkor single speedet sem akartam, mert elég változatos úton megyek, így jól jön a 3x7 sebesség.
2022. júl. 4. 01:12
 13/52 Alex Fly ***** válasza:

Tényleg ennyit. A kerékpármezek anyaga egész egyszerűen elvezeti az izzadságot a testről és nem fogsz a saját levedben úszni, mint egy hétköznapi ruhában.

Az meg, hogy milyen mez illik hozzád, attól függ, melyik számodra a kényelmes...

2022. júl. 4. 01:26
 14/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor amint lesz lehetőségem nézek valami jó kényelmes ruházatot!
2022. júl. 4. 01:30
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
A meznek feszülnie kell? Most van rajtam egy kis fölösleg nem szeretem ha kibuggyan.. :/😅, 😄
2022. júl. 4. 10:48
 16/52 anonim ***** válasza:
Mez a pamut póló helyett és sokat kell inni.
2022. júl. 4. 12:54
 17/52 A kérdező kommentje:
Nos, most kipróbáltam, bringával jöttem dolgozni, hát végülis ki lehet bírni, de miután megérkeztem kicsit szédültem, de már kezdek helyen lenni. Gondolom ez annak az oka, hogy nem vagyok hozzászokva. Amúgy még a menetszél is szinte forró volt, mintha egy kemencében tekertem volna. Menetidőm hosszabb lett kicsit, mert nem akartam széterőltetni magam, kényelmesen tekertem. Kíváncsi leszek nagyon arra, hogy milyen lesz majd ha mezben tekerek.
2022. júl. 4. 13:53
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Ittál útközben? 30 percenként kellene fél liter vizet inni kb.
2022. júl. 4. 14:14
 19/52 A kérdező kommentje:
Útközben sajnos nem, mert a kulacsomat elfelejtettem elhozni, volt víz a táskámban, de azt úgy felkötöttem a csomagtartóra (nincs kosaram, de ezt is orvosolni fogom), hogy miután megérkeztem is alig bírtam leszedni róla.
2022. júl. 4. 16:10
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
#18. szerintem a folyadék bevitel is egyénfüggő. Nekem van, hogy ebben a melegben 60km alatt fél liter sem iszok meg, pont a tegnapi esetem, hogy találtam egy ájuldozó galambot, akinek nagyobb szüksége volt a vízre, mert már repülni se tudott, mint nekem így felét odaadtam neki a vízemből :)
2022. júl. 4. 17:42
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!