Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan gyűrhetném le ezt a...

Hogyan gyűrhetném le ezt a meleget?

Figyelt kérdés
Munakhelyemre bringával szeretek járni, de 12 km-re van tőlem (kb 35-40 perc alatt teszem meg ezt az utat, ha nagyon kényelmesen megyek, akkor 45 perc), a héten éjszakás voltam, mire indultam már kicsit kellemesebb volt az idő, de úgy is leizzadtam rendesen. Most délutános leszek és a legnagyobb melegben kéne mennem (kb 12:40-kor indulnék), de már a lakásban ventilátor mellett gyilkol a meleg. Hogy lehet ilyen melegben biciklizni?
2022. júl. 3. 18:00
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim válasza:
32%
nem is ajánlott ilyen hőségben, én e-rollert választanék személy szerint
2022. júl. 3. 18:09
 2/52 anonim ***** válasza:
71%
Szerelj ventilátort a bringára.
2022. júl. 3. 18:11
 3/52 A kérdező kommentje:

#1 Elektromos roller nem lenne rossz ötlet, de nincs pénzem olyanra, ami kibírná egy töltéssel az oda-vissza utat.

#2 Létezik ilyen vagy poén volt?

2022. júl. 3. 18:17
 4/52 anonim ***** válasza:
100%
Vizezed a hajadat, vagy a nyakadba raksz egy vékonyabb sálat és azt vizezed. Legyen kobakod az alá is tudsz tenni vékony kendőt és azt vizezed, úgy talán elviselhetőbb, időközönként locsolod magad, pillanatok alatt megszáradsz.
2022. júl. 3. 18:37
 5/52 A kérdező kommentje:
Köszi, most hogy mondod, van olyan légfrissítős flakonom, ami hajtógáz nélkül működik, esetleg az jó lehet erre a célra, permetezni magamra vizet.
2022. júl. 3. 18:44
 6/52 anonim ***** válasza:
100%
Menj el többször biciklizni melegben, szoktasd hozzá magad. Tegnap 120 km-t tekertem 10-től 4-ig, 38 fokban. Ha eleget iszol és kicsit hozzá vagy szokva, akkor meg lehet csinálni.
2022. júl. 3. 19:34
 7/52 anonim ***** válasza:
19%
Csak állóképesség kérdése. 12km az nem is táv :)
2022. júl. 3. 21:32
 8/52 A kérdező kommentje:

#6 Minden elismerésem! Teszek egy próbát, hátha nem halok bele. :)

#7 A távolsággal nincs is bajom, de nagyon nem bírom a meleget, télen nyugodt szívvel bringázok, azt valahogy jobban bírom.

2022. júl. 3. 21:37
 9/52 anonim ***** válasza:

Milyen ruhában tekersz? Érdemes gyorsan száradó sportruházatot használni, ami jól szellőzik. A pamut cuccokat messziről el kell kerülni. Vékony, szellős műszálból készült ruhákat kell viselni. Ha belefér a keretbe, érdemes két szett bringás ruhába beruházni. Ha szűkebb keretből kell gazdálkodni, akkor időszakosan lidlben, aldiban is szoktak lenni sportpólók, nadrágok. A decathlonban is ki lehet fogni olcsón jó cuccokat. Nekem nagyon bevált a bukósisak alá a hajszálvékony műszálas kendő/sapka. Ez direkt nyári bringás satyi. Segít elpárologtatni az izzadságot. Én kopasz vagyok, talán emiatt is különösen fontos.

Ezen kívül a vizezés is rengeteget segít, ha már végképp nem bírod.

2022. júl. 3. 22:29
 10/52 A kérdező kommentje:
Mist jelenleg atlétában meg rövidnadrágban tekerek, de akarok venni biciklis ruhát, csak még nem jutottam el olyan helyre ahol tudnék nézegetni ilyeneket, de jövő hétvégén sort kerítek rá!
2022. júl. 3. 22:48
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!