Magyarországon miért nem nagyon forgalmaznak egysebességes bicikliket? Nem éri meg?
Mert tömeggyártásban már az alapbringák is váltósak....
A hipszter fixik meg részben drágák, részben kis közönséget céloznak...
Már miért ne forgalmaznának... tele van velük a padlás. 60-70 ezerért már lehet venni nagyon fapad 1 sebességes kontrás kerékpárt, még városi vázast is, nem kell feltétlen 28-as retro vázasnak lennie.
És egy ilyen kerékpár amúgy újonnan mit nyújt többet, mint egy használt "tanyabike"?
Forgalmazzák, csak kevesebben veszik.
#2 "nem nagyon" - ezt írtam. A Csepeleket is említettem. Nem kontrásakra gondoltam, hanem modern biciklikre, csak váltó nélkül, a Csepelekhez hasonlókra, vagy ilyenre (csak alu vázzal):
Értem, akkor magyarán fitnesz kerékpárra gondolsz, csak váltó nélkül. Hát van, csak mint 1-es írta, drágák.
Kinek éri meg kis haszonnal eladni bármit is? Mert ha egy sebességes lenne, akkor olcsón kéne adni. Na az nem járja.
De amúgy ott a Csepel Royal. Attól olcsóbb ilyen gép nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!