Szomódon hol van downhill pálya?
Jajjistenem..... Tényleg nem bántásból, de ez erősen anyámborogass érvelés...
DH-ezni akarsz, de neked megerőltetés az erdőben fel-le járkálás...?????
Tényleg ott laksz mellette és nem találod? Jaaaaj :DDDD
"Gondolom nem tudod, mennyi energiát visz el egy erdőben hegyen fel-le járkálni és keresgélni"
Geocacher vagyok. Sokkal durvább helyekre járok mint egy szaros dh pálya. És mivel Agyarországon élünk nem megyek messzebb a kerékpáromtól néhány méternél, úgyhogy minden bozótba viszem magammal ha egyedül megyek kesselni.
"az ilyen pályák mennyire el vannak dugva, főleg így hogy már benőtte a gaz is.."
A gecaching során egy tenyérnyi dobozt kell megtalálni a koortinádák alapján, nem egy több km hosszú pályát.....
Szüval ne verd itt magad, hogy te mekkora jampi vagy a dh-val. Dombon levelé a szar is gurul ha elég kemény.
"Szüval ne verd itt magad, hogy te mekkora jampi vagy a dh-val. Dombon levelé a szar is gurul ha elég kemény."
Mivan!? :D
1. Csak hogy tisztába tegyük, nem vagyok DH-s, nem is DH-zni akartam, csak a pályát és a megmaradt ugratókat szerettem volna megnézni a valóságban, ezért sem akartam energiát fektetni a keresésébe. Egy több éve érintetlen pályát amúgy sem lehetne már használni, ezt a hülye is tudja.
2. Oké hogy a szar is tud gurulni dombon lefelé, de ha azt hiszed, hogy a downhillben csak gurulni kell, akkor eléggé el vagy tévedve. Attól, hogy nem kell tekerésbe engergiát tenni, az akadályok kimozgása, súlypont helyezgetése stb. stb., annyira leszív, hogy nem hiába kell rohadt nagy állóképesség ehhez a sporthoz, hiába csak "gurulnak le a hegyről".
Tehát most komolyan, azért mert megkérdeztem hogy hol van egy pálya, átment a kérdés a másik szapulásába, ráadásul látatlanban? :D
Tényleg jó nagy elitista agyagedényekből állhat ez a magyar kerékpáros közösség.
jajjmá ne vedd komolyan :D
csak kicsit szivatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!