Kattogó középtengelyt(?) mivel tudom meghúzni?
Bocs a hülye kérdésért, de szeretett courierom elkezdett kattogni ha erőt fejtek ki, bármelyik pedállal, Prowheel Ounce 522C 34/50T hajtás van rajta.
bikepro.hu-n linkelnétek mit lenne érdemes venni hozzá? Köszi!
Kicsit ráhúztam baloldalt imbusszal, ugyanúgy kattog mindkét oldalt. Annyi ötletem maradt, hogy a pedálra franciakulccsal ráhúzok, hátha abból jön.
Bizony, csak a hajtókart húzod rá a tengelyre. Egy idő után felül, úgyhogy hiába húzod, szorosabb nem lesz. Ha úgy is lötyög, akkor cserélni kell. (meg lehet hogy a tengelyt is.
Viszont a középcsapágy (ami a fehér kicsi vízszintes csőben van) nem látszik. Ha azzal van a gond, akkor hiába húzkodod ezt a csavart.
És ha azzal a csapággyal van a gond, akkor lehet hogy a meghúzás nem is elég. Egy csapágy nem véletlenül kezd el hangot kiadni. Így szól, hogy: léciii foglalkozz velem, zsírmérgezésem van. Van szerelhető csapágy és van cserélendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!