Tiagra 4700 hátsó váltónál, azt a gumit ami a felfogató részénél van, lehet külön kapni?
Figyelt kérdés
Elkezdett kotyogni, nem tudom jobban meghúzni. Mi külön a neve vagy a cikkszáma annak, lehet hogy univerzális?2022. máj. 16. 20:45
1/5 A kérdező kommentje:
A fenti felfogató nagy imbuszcsavar körül az a fekete, amin elforogva mozog.
2022. máj. 16. 20:49
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez nem is olyan egyszerű, szét kell szednem. Lehet el van kopva az egész.
2022. máj. 16. 21:03
3/5 anonim válasza:
Mitol kezdett mozogni? Annak pont ott kene stabilan allnia, a valto a csuklo(ko)n forog nem a csavarozott reszen.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, a csavar stabil, de egy kicsit kotyog a mozgó rész. 8 éve már hogy megvan, az utóbbi időben nem sokat mentem vele, most nézegetem át a dolgokat. Ha mozgatom, 1-2 mm-t mozog a váltón a fogaskerék vége, ennyi bőven elég hogy ne legyen olyan pontos a váltás.
2022. máj. 16. 22:37
5/5 A kérdező kommentje:
Meg van mi az, a váltónak elenyésző a kotyogása, ellenben az a papucs ami a vázon van pluszban két kis imbuszcsavarral (amire a váltó van felfogatva), na az lazult meg. Nem is értem hogy nézhettem be ennyire, csavarrögzítővel bekentem őket és ment vissza.
2022. jún. 9. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!