Milyen utakon tud elmenni egy ilyen bicikli?
Figyelt kérdés
Most mountain bike-om van, és leginkább csak utakon meg földesutakon biciklizek, csak ritkábban, havi párszor megyek durvább terepre. Gondoltam váltanék ilyen biciklire, mert gondolom egy ilyennel könnyebb nagyobb távot letekerni. Viszont sok út erre felé annyira kátyús, hogy még montin is nagyon ráz. Egy ilyen vékony kerekű biciklivel csak jó minőségű utakon lehet menni, vagy bírja a magyar minőségűeket is?
2022. máj. 2. 18:11
1/7 anonim válasza:
Ez felejtős,még kisebb erdei ösvényen se mennék vele.
2/7 anonim válasza:
Ez aszfaltra való.. 30as gumi.. meghalsz az első katyúnál v egyeb terepakadalynál...
3/7 A kérdező kommentje:
Nyilván ezzel terepre már nem akartam menni, de akkor Magyarországon hogyan outiznak? Azokon is ekkora gumi van, és gondolom nem csak teljesen smooth utakon mennek
2022. máj. 2. 18:45
4/7 anonim válasza:
28-as vagy 32-es gumi megfelelő a magyar utakra, 32-essel néha még földútra is le lehet tévedni. De traktornyomos, köves, gyökeres, sáros vagy homokos részre nem való ilyen keskeny gumi.
6/7 anonim válasza:
Én 30-as gumival nem nagyon merészkednék le az aszfaltról. Ez bizony rossz úton rázni fog. Kérdés, hogy mekkora gumi fér el a vázban, villában. 40-es gumival már enyhébb terepre is be lehet merészkedni. Ha komolyabb emelkedők is vannak feléd, akkor erősnek kell lenned, hogy ezzel az áttétellel felmenj.
7/7 anonim válasza:
28-as sima gumim van. Nem mondom aszfaltra való, de éppen elmegyek vele erdei ösvényen, vagy nem túl rossz földúton, fűvön is.Persze, hogy jobb oda az 1.95 ös gumi, viszont az aszfaltra is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!