184 cm a pontos magasságom. Országúti kerékpárt tervezek vásárolni viszont abból a kerékpárból amit kinéztem csak 61-és vázméretben elérhető. Szerintetek az jó lehet nekem vagy nagy lenne? Köszönöm Tamás.
Figyelt kérdés
.2022. ápr. 11. 21:22
11/14 A kérdező kommentje:
184 cm vagyok és 85 cm a belső Lábhossz. A méret kalkulatorban 58 -as váz jott ki ideálisnak. Ezek szerint az jo lesz.
2022. ápr. 12. 13:44
12/14 A kérdező kommentje:
Viszont ha a belső labhosszomat megszorzom 0,665 -tel akkor 56 cm vazmeretet kapok. Az is jo lehet ?
2022. ápr. 12. 13:52
13/14 anonim válasza:
Mindenképen ki kell próbálni vásárlás előtt, de ha jót akarsz, keress olyan helyet, ahol foglalkoznak bikefitting-el. És akkor biztosan meglesz a tökéletes méret.
14/14 anonim válasza:
Mivel hosszabb a felsőtested és rövidebb a lábad, így valószínűleg a nagyobb lesz jó, az 58-as. De tényleg jobb kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!