Szerintetek le fogják vinni a biciklik áfáját 5%-ra?
Figyelt kérdés
Kicsit szar már hogy 3 éve meg vagyok rekedve a decathlonos biciklimmel és nem bírok tovább lépni, mert 600 ezer alatt semmi normálisat nem találok az igényeimhez.2022. ápr. 4. 23:27
2/21 anonim válasza:
600e?😂 350-ért miért is nem jó pl egy Kellys mtb ? De 300 alatt is ki lehet fogni irtó jó gépeket.
3/21 A kérdező kommentje:
Mert nem mtb-t akarok, hanem gravelt / országútit, amiből újonnan 600 ezer alatt nem találtam olyat, amin hidraulikus fékek vannak, az meg számomra alap elvárás.
2022. ápr. 5. 00:21
4/21 anonim válasza:
Még örülhetsz ha nem emelik tovább az áfát
5/21 anonim válasza:
Még ha le is viszik, addigra az infláció többet elvisz, amúgy meg a bevett gyakorlat, ha az ÁFA csökken, akkor nem csökken érezhetőenna fogyasztói ár, egyszerűen benyeli a kereskedői lánc.
6/21 anonim válasza:
3év alatt minden hónapban félretettél volna egy kicsit, most nem lennél megrekedve...én is 20.ezresével gyűjtök össze.. ez a fránya felnőtt élet már csak ilyen.
7/21 anonim válasza:
Nem valószínű. 2022-ben, 2023-ban megszorítások kellenek, mert rettenetes állapotban van a gazdaság. Gyakorlatilag most kell majd visszaspórolnunk azt a pénzt, amit kiszórtak a választások előtt. Plusz a hitelek kamatát, amiket erre a pénzszórásra felvettek. Erre jön rá majd a kétszámjegyű infláció. Úgyhogy ne reménykedj abban, hogy olcsóbbak lesznek a biciklik, hiszen a kaja is többszörösébe fog kerülni, mint most. Ha van megtakarításod, azt meg gyorsan tedd át valami külföldi valutába, mert a forintot le fogják húzni ameddig csak lehet.
8/21 anonim válasza:
En máskép latom, szerintem a forint most be fog erősödni... persze nem a végtelenségig, de normalizalódik az euro ara...
Most lesz egy kis hintázas, amíg leül a téma, hogy bejutott egy nácibpárt a parlamentünkbe, aztán minden megy tovább a megszokott mederben...
9/21 anonim válasza:
Szerintem meg emelik, luxuscikkekre nem adnak áfacsökkentést!
10/21 anonim válasza:
3 ev alatt mar siman osszesporolhattad volna, ha ennyire kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!