Nem tudok dönteni. Help. Egyenes szárú bringát vegyek, vagy koskormányosat? Melyik jobb? Miért?
Szerintem amíg nem tudod mit akarsz, szükségtelen venni, fogyózni a boltbajárósoddal is tudsz, jön a szezon, vannak bringakölcsönzők, próbálj ki pár típust mielőtt veszel valamit...
En pl mtb párti vagyok? En országútra is azzal megyek, mert eleve nem szeretem az országúti bringákat... de bátyám meg a cruiserrel túrázós típus, és simán leteket vele 80-100km-t.
#7: ugyan nem írtad, hogy mekkora magassághoz van ez a 90 kiló, de ha folyamatos hízásban vagy, akkor nyilván nem atléta-alkat vagy.
Látatlanban azt mondanám, hogy neked kényelmetlen lesz az előredőlős tesstartás, ami a koskormánynál szükséges (bár tudom, lehet felül is átmaszkodni, akkor kevésbé dőlős...)
A 10-es minden lényegeset leírt.
Fontos, hogy jól válaszd ki a méretet (vázméret), és jól legyen beállítva a nyeregmagasság, mert ezen sok múlhat. A vázméret kalkulátort szinte az összes bicajkereskedés honlapján megtalálod.
9es, többem is vannak a csoportunkban egyenes kormányú országútival.
De ja, arra jellemző a koskormány.
De ha a kérdezőnek ennyire nincs fogalma, akkor elég lesz a boltbajárós monti, kezdésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!