Decathlonos elektromos kerékpárra is lehet igényelni állami támogatást, vagy sosem lehetett?
10.: A hulladék az mit jelent? Csak mert lehet, hogy valakinek az az hulladék, ha erdőben szétesik, másnak meg az, ha aszfalton, jó minőségű földúton a semmitől tönkre megy.
"Nem fogok helyetted keresni."
Akkor kár volt példálóznod....
Decathlonossal semmi baj nincs, csak sok itt az ezüstkanállal a szájában született faszagyerek, aki anyutól aputól megkapja a legjobbat... az alkatrészeivel sincs semmi baj, ár érték arányban verhetettlenek jelenleg a decás bringák... csakhát az ilyen elkényesztetett szarzsákoknak derogál a dacathlonos bringa...
Az viszont tény, hogy sok esetben beállításnál elfelejtenek a decathlonos hozzánemértő gyerekek ezt azt meghúzni, szóval vagy te szervizeled a saját bringáidat, vagy decából egyenesen told át egy rendws szervízbe átnézésre.
13.: Tudom, hogy nincs baj velük. 4 éve vettem onnan egy alap montit. Kellett azért ezt-azt meghúzni rajta, állítani. Épp múlt héten vett onnan haverom szintén egy alap bicajt 150 ezerért, az enyém csak 90 volt akkoriban, és jobb. Az a lényeg, hogy azon a bicajon minden bevolt állítva rendesen, már amit a haver vett.
Szóval inkább az érdekelne, hogy az elektromos része mennyire megbízható. Állami támogatást tuti nem adnak rá?
Elejen elmondtam h nem segit ebben a palyazatos dologban.
Egyik ismerosom erdeklodott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!