Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kevésbé ismert kerékpár...

Kevésbé ismert kerékpár márkákról mit tudtok? Capriolo, Caprine, Exproler.

Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen ez teljesen igaz. Ahogy az is, hogy a gagyi fellszereltseg miatti boszankodás elveheti az ember kedvét a bringázástól.
2022. márc. 25. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Capriolo, és a caprine max neked kevésbé ismert márka...

20 évvel ezelőtt a caprine cherokee volt a legmenőbb bicaj, szinte minden tininek az volt, kivéve nekem, mert nekem még arra se tellett, nekem egy boxer típusú brutálvastag acél brutálnehéz áruházas szörnyetegem volt.

2022. márc. 25. 22:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Első kettő kb Genesis minőség . Utolsó az Exproler Tensi Galaxy Polymobil az az olcsó kategória ami ugyanaz a Hauser GTX Peerles praktiker szint . Adott egy vázméret abból van férfi női és viszlát . Jobb esetben duplafalu alufelni Kenda külső és Shimano alap váltórendszer racsni . Tré helyzetben ismeretlen felszereltség , 16 kg , szőrös 2,1 kínai műgumi . Ezek pakisztáni indiai taiwani műhelyek termékei. Sajnos 2 év alatt 100% is lehetett az áremelkedés , 140 ből akciosan is alig jön ki klassz bringa .
2022. márc. 25. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
100ezer környékén csak használtat minimum acera felszereltséggel... ha más nincs, 26os kerékmérettel.
2022. márc. 25. 22:54
 15/15 Jancsiga82 válasza:
Sziasztok Èn is szemezek a CAPRIOLO márkával Elsösorban munkába járásra használom Napi 20 km tèlen nyáron + turázás Jelenleg egy Csepel Landriderem van 5 èv alatt kb 25 000 km T tetem bele Èrdeklödve olvasom a vèlemènyeket
2024. máj. 7. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!