Milyen gravel kerékpárt ajánlotok 1200€ körül (kb. 445 ezer forint), amit lehet is kapni? Legalábbis tavasz végére meg tudom majd venni.
Azt tudtam, hogy hiány van csak azt nem, hogy ekkora. Gondolkoztam használt biciklin is, de mivel ez lenne az első komolyabb biciklim jobban örülnék újnak, de ha nem lesz más akkor veszek használat.
2-es: mindenképp meglesem.
Ha külföldi rendelés is szóba jöhet, akkor pl. Breezer Radar Expert.
Egyedül a méretezése problémás: a gyártó ajánlásánál eggyel kisebb méretet érdemes választani.
Amúgy cromo váz és villa, WTB Riddler külső, Deore+Acera váltók, Sora fékváltókarok, TRP HY/RD fékek. A súlya nem egy bajnok érték, de szerintem nincs gond a gyorsulásával sem (persze nem érdemes egy 10 kilós alu vagy karbon bicajjal összehasonlítani, bár az áttétel sokat javít a dolgon).
Jól összerakott bicaj, ismerkedésnek a gravel-adventure témában teljesen oké. Bár kinek mi. Én nem száguldozni akartam, hanem jókat tekerni. Erre való.
Kb. erre használom én is, aszfalt a környéken, erdei földutak, mezőgazdasági szervizutak, a kies alföldi tájon.
Száguldás, hát, ki mit ért alatta, az országútisok lehagyják, mint az állat, de az áttétele tényleg jó, 25-30 kilométeres átlagot simán lehet vele menni, normális földúton is a 25-öt; a 45-50 kilométeres sebesség is megcélozható vele csúcssebességként, de az azért nekem már elég para.
Én jobban szeretem a földutakat. Az tényleg móka. Erdőben pláne.
Lehet, hogy inkább cyclocrosst néznék a helyedben. Keskenyebb gumi, sportosabb geometria.
Esetleg Csepel Deepspace.
Ezt nagyon odatették, bár nem olcsó, a testbike-on hirdetnek egyet 450-ért használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!