Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szigetközben szoktatok bringázni?

Szigetközben szoktatok bringázni?

Figyelt kérdés

Főképp az érdekelne, hogy a normál utakon kívül lehet-e bicajozni a a mellékágak mentén (gáton), vagy egyéb, térképen látható kisebb utakon.

Konkrét példa: Az ásványrárói kempingtől eljutni Lipót - Dunaremete felé, majd onnan tovább a Bodaki-Kisvesszősi ág mentén Dunasziget, Dunaikiliti felé.

A google satellit képen sóderos útnak tűnik, a minősége persze nem látszik.... Trekking / MTB bicajjal mennénk. Érdemes ezeken a kanyargós utakon bicajozni, vagy inkább válasszuk a közutat?

2022. márc. 9. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Merretekerjek.hu-n meg tudod nézni, hol vannak utak és azok milyen minőségűek. Strava heatmapjén meg azt, hogy mennyien járnak arra.

[link]

[link]

2022. márc. 9. 11:45
 2/5 A kérdező kommentje:

A merretekerjek-et szoktam nézni, de sajnos a közutakon visz, nem ajánlja fel a gáti utakat. Vagy lehet, hogy rosszul használom... :)))

Köszi, megnézem a Strava-t is - ezt (az ingyenes verziót) igazából csak a saját útvonalaim rögzítésére használom, semmi egyéb funkcióját nem.

2022. márc. 9. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
merretekerjek-en be tudod állítani, hogy offroad vigyen. Meg te magad is tudod módosítani az útvonalat, csak simán húzd arrébb.
2022. márc. 9. 11:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi-köszi! :)

Próbálom...

Nagyon alapfunkcióban használtam ezt is korábban.

2022. márc. 9. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Na, itt a bikemap-en találtam egy tök jó útvonalat, ami kb. azon a részen pont a gáton megy, amire kíváncsi voltam. :)

[link]

2022. márc. 9. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!