Szigetközben szoktatok bringázni?
Főképp az érdekelne, hogy a normál utakon kívül lehet-e bicajozni a a mellékágak mentén (gáton), vagy egyéb, térképen látható kisebb utakon.
Konkrét példa: Az ásványrárói kempingtől eljutni Lipót - Dunaremete felé, majd onnan tovább a Bodaki-Kisvesszősi ág mentén Dunasziget, Dunaikiliti felé.
A google satellit képen sóderos útnak tűnik, a minősége persze nem látszik.... Trekking / MTB bicajjal mennénk. Érdemes ezeken a kanyargós utakon bicajozni, vagy inkább válasszuk a közutat?
A merretekerjek-et szoktam nézni, de sajnos a közutakon visz, nem ajánlja fel a gáti utakat. Vagy lehet, hogy rosszul használom... :)))
Köszi, megnézem a Strava-t is - ezt (az ingyenes verziót) igazából csak a saját útvonalaim rögzítésére használom, semmi egyéb funkcióját nem.
Köszi-köszi! :)
Próbálom...
Nagyon alapfunkcióban használtam ezt is korábban.
Na, itt a bikemap-en találtam egy tök jó útvonalat, ami kb. azon a részen pont a gáton megy, amire kíváncsi voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!