Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mekkora ugratásokat bír ki? --->

Mekkora ugratásokat bír ki? --->

Figyelt kérdés

Szüleim nem engedik hogy komoly terepbiciklit vegyek de engem nagyon érdekel ez a sportág . 2éve kaptam egy ien biciklit : [link]

Ez mekkora ugratást bír kb ? és hogy tudnék rajta könnyíteni ?

2010. szept. 11. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Könnyíteni tudnál azzal, hogy mindenből könnyebbet veszel rá (pl: váltó, fogaskoszorú, atb.)... Ránézésre elől masszív, de a hátsó szárak elég vékonykák. Amúgy meg, ha úgy komolyabban neki állsz terepezni, akkor számolj azzal, hogy az a teleszkóp nem lesz hosszú életű. És ha már új teleszkópot veszel rá, akkor nem menetest, hanem aheadest vegyél. És a műanyag pedált sem ártana elcserélni. És abból se pár száz forintost vegyél, mert azok hamar szétmennek ;)
2010. szept. 11. 23:41
 2/4 Bagó1 válasza:

Szerintem 1-et biztos kibír....:D

30Ft-ért ne akarj bringát venni.

Inkább spórolj..és vegyél egy rendes bringát...70Ft-ért már kapsz MTB-t

2010. szept. 14. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:

nm sokat amugy szüleid meddig mennének fel az árban mert ha veszel 1 tavaji hardy 5 öst 65-ért lehet kapni ujjan.

nekem is az van és semmi baja csak recsegmár nagyon a hajtásom de ez nem nagy baj mert csak elkopott és azért de lehet bele venni új monoblokkot 5 ezer forintért és jó is lesz

a teleszkópom igaz alap 100 as de a 9cm-ert kimozogja ha bevan koptat va és nm kell sürüen olajozni de eleinte időjárás függő vagyis hidegbe keményebb lesz én télen levittem fél évesen és talán mozgott 3 cm-ert.de jó eddig csak hátsóagyat cseréltem benne mert eltörtem de az az én hibám volt meg hátsó felnit de nem kellet volna.

2010. szept. 16. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:
előző vok a felni csere nem szükséges én csak azért vettem bele h birja letörést meg ijeneket de mostmár bírja simán megsem kottyan neki ja és csak 14,5 kg
2010. szept. 16. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!