Kenzel trekking biciklin is lehet állítani a kormánymagasságot?
Nem ismertem ezt a márkát, az árakat nézve elég olcsókategóriás...
Nem biztos, hogy a stucnija állítató...
Ezt a legdrágábbat néztem:
Itt a kormány dőlésszöge állítható (ha jól látom a csavart), és ahogy befelé döntöd (emeled), úgy egy kicsit magasabb is lesz a kormány. De azért nem annyival, mintha ki lehetne húzni a stucnit n+1 cm-re....
igen, 70 euró volt, alsókategóriást akartam.
előbb szétkaptam kicsit a garázsban, de úgy tűnik, tényleg nem állítható. a kormány dőlésszögén állítottam, így nyertem kb. 2 cm-t, az is vmi. így már legalább feljebb állíthattam az nyerges is.
Ha a-head-es akkor (mint a képen) akkor nem lehet állítani, csak ha állítható a kormányszár (mint a képen)
Viszont mi lett volna ha előre gondolkodsz, kérdezel és megfelelő méretü kerékpárt választas. Akkor most nem lenne egy kényelmetlen kerékpárod amit állítgatni kell.
Ha már így jártál, vegyél egy állítható stucnit. Akár használtan is. A gyárit meg próbáld eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!