Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hova rakhattam a bicikli lámpát?

Hova rakhattam a bicikli lámpát?

Figyelt kérdés

Nyár elején elraktam valahova a bicikli lámpát és nem találom. Most, hogy már fél 5-kor, amikor dolgozni megyek sötét van és este is amikor jövök akkor is, így szükségét érzem a felszerelését, beépítését. Csak nem találom. Valaki segítene megtalálni?

Ui:bocs ha rossz kategóriába raktam a kérdést.

2021. szept. 25. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hűtő? :D Nekem volt már ott a szemüvegem! :D

Amúgy meg honnan tudnánk?? Szekrények, fiókok, bringás ruhák közt..

2021. szept. 25. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Bárhol lehet: padlás, pince, autóba betéve, vagy hűtőbe, szekrényben, kölcsönadtad, fiókban, vagy más cangán van rajta, stb.
2021. szept. 25. 22:37
 3/7 anonim válasza:
100%
Ott van egy ilyen dobozban a ház legkevésbé használt részében
2021. szept. 25. 22:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Van mütyürös-ketyerés dobozod bringázáshoz vagy bringás szekrény? Na abban tuti nem lesz, mert kivetted egy kicsit, hogy megnézz valamit vele! :D Tehát a bizbaszos fiókban van.. Szerintem neked is van ilyened, nálunk igen népszerű! :D De én pl. a sisakom dobozába is szoktam pakolászni olyat, amit hazaérve leveszek. Nekem a kesztyű és a csősál onnan került elő! Mondjuk én már könnyen vagyok, mert a nyávogós nadrágokat is megtaláltam és így kiderült, hogy van 20 pár új zoknim és egy tök szuper nyáriruhám.. Mindezt 35nm-en. A végső megoldásom: a kezedben van és épp azzal nézel be mindenhova, mert az az egyetlen általad jónak tartott lámpád... :D :D
2021. szept. 25. 22:59
 5/7 rednef válasza:
"Ott van a bozótban, szedd összefele!"
2021. szept. 26. 23:45
 6/7 Wadmalac ***** válasza:
Tutira valami olyan ruhazsebedben hagytad, ami tavasz óta nem volt rajtad.
2021. szept. 28. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem ültél rá véletlenül úgy, hogy felcsúszott a végbeledbe?
2021. szept. 28. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!