Hogy lehet alkalmazkodni biciklin az időjáráshoz?
Tökéletesen igazad van. Az izületek megfázása csak évtizedek múltán jelentkezik, amikor már megette a fene az egészet.
Aki nem hiszi el bemondásra, az majd megtapasztalja.
Ezt én is elmondom ha szóba kerül, és engem is lepontoznak a csikók, akik azt hiszik övék a világ és a boomerek csak a hülyeséget tolják. 😎
#13: Mázlista. :)
A térd a fő gond. Rettenetesen rosszul van erekkel átjárva, nem tudja magát fűteni és akárhogy becsomagolod télen, a ruha nem tudja benn tartani azt a hőt, ami NEM keletkezik odabent, kihűl.
Én anno télen is egy szál melegítőben, esetleg duplában nyomtam, semmi extra térdvédelem, szóval nálam biztosan erősebben kijön a gond, mint annál, aki ma, a bringás termoruhák világában rendesebben fel tud szerelkezni.
De a fő baj, hogy azt, hogy jól csinálod-e, majd csak évtizedek múlva tudod meg, amikor már késő lesz.
Nem mondom, hogy el kell rakni a bringát télre, de az erős mínuszokban jobb kihagyni.
Már csak az úti körülmények miatt is.
én káromkodással oldom meg :D
Ha hidegvan akkor azért, a esik akkor azért anyázok :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!