Érdemes lenne venni másik biciklit?
Kiderült a kerékpár boltba hogy ami most van bociklije az kicsi neki. Anno szülinapi ajándékba kapta nem tudott róla. Nem nagyon használta eddig se mert azt mondja kényelmetlen neki. Viszont nem az az aktív fajta aki szabadidejében szívesen mozog pedig kéne neki az orvos szerint is. Kocsival jár dolgozni akkor is ha munka után nincs különösebb dolga, pedig csak 5percre van a munkája.
Én úgy gondolom ha ő nagyon biciklizni akarna azért az a napi kicsi út bicajjal is megtehető lenne, pedig anno ő akart venni magának..
A délutáni 5 perces autózás után tudna bringázni. Bár én ilyen rövid útra nem ülök autóba.
De egy nem megfelelő méretű bringát sosem fog használni. Viszont elsőre kényelmetlen lesz minden bringa, mert nincs hozzá izomzata.
Nem akar biciklizni, de valójában mozogni se. Ha akarna, akkor minimum sétálna, amihez nem kell semmi és mindegy hány kiló. A futásra már ki sem térek.
Nem tudjuk hány éves, de olyan mintha egy gyerekről beszélnél. Ha nem akar mozogni, akkor nem is fog, vehetsz neki bármit bármennyiért. Inkább beszélgetni kéne arról, hogy miért javasolta neki az orvos is, akár utána menni milyen következmények lehetnek ha így folytatja. Kényszeríteni nem tudod, egyébként is az ő dolga hogyan és mikor akar meghalni.
A kerékpározás nem mindenkinek egyforma élmény és mindenkinek máshogy jó. Lehet hogy egyszerűen lusta, az is benne van a pakliban viszont, hogy azért nem megy bringával munkába mert nem érzi magát biztonságban a forgalomban, nem tudja hogyan kezelje a két keréken történő közlekedést. Mindenkinek más való, máshogy érzi jól magát rajta: Én például gyorsan szeretek hosszú távra tekerni, van aki nézelődve 15-20km/ó sebességgel csalinkázni... Szóval először a saját érdeklődését kéne felkeltenie iránta, megtalálni magának azt ami neki szép benne, vagy a kihívást keresni. Ha ez nincs meg, csak az orvos azt mondta hogy mozogjon, akkor az egyfajta kényszer csak, rendszerint amíg nincs komoly baj, a lustaság szokott győzni.
De kereshet más mozgásformát, úszás, tenisz, ilyesmi. Lényeg hogy élvezze amit csinál, máshogy csak önsanyargatás.
Anno ő akart magának venni újat, mondtam feleslegesen állna benne a pénze mert még gyalog se megy dolgozni legalább hébe hóba..ülő munka miatt lett javasolva a bicaj, meg olyan sport kellene ami nem terheli a lábát annyira.
Most nem tudok dönteni kell e neki igazán másik bicaj vagy felesleges lenne
Bő 10 számmal kisebb a bicóm mint kellene de semmi bajom nem volt még vele.
Csak kifogás mert lusta
Ja csaj.akkor felejtős. A nők nem sportolnak inkább koplalnak mert az nem fárasztó,kényelmetlen. Ahoz elég a popsiját mereszteni.
Hugonak is kellet a bringa...csak épp utált bringazni. Most is van egy mamut kergetöje,de féléve rásem nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!