A (sok) kerékpározástól lehet az embernek formásabb a feneke?
Tudom, hogy a combizmok növeléséhez is rengeteg kerékpározásra van szükség, mert alapvetően nem erre van kitalálva…
De minimálisan a popsi is formálódhat tőle mint a combok, vagy sem?
1:
Outis csajoknak, azoknak a legszexibb a fenekük, nem csak mert feszes a sportolástól, és életmódtól, hanem az üléshelyzet miatt jó szögből látszik, a biciklis nadrág meg feszül rajtuk.
Ex-asszonykám velem együtt országúti versenyzett.
Szigorúan én tekertem hátul.
Egyrészt nekem pont jó volt a rálátás, másrészt valamennyire kitakartam és kevesebb autós feküdt a dudára a látványtól. :D
Férfiként is jobb hátsód lesz. Magamon is észreveszem amikor a tükörbe nézek:
Idáig csak baromira erős felső combom volt de úgymond fat voltam. Nos a beleimen kívül(-9kg) idáig, ott a leglátványosabb a változás. Laposabb lett és feszesebb.
Azt hiszed a csajokat nem érdekli? Dehogy nem, 47 vagyok, nem kis büszkeséggel töltött el amikor fiatal csajok lopva az outis adzőnadrág felé pillogtattak. :) Már ezért bőven megéri csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!