Csepel torpedo épeíttetés?
Sziasztok!
Jelenleg van egy Csepel női 53-as kerékpárom, de az én 163 cm-hez nagynak bizonyul. Szeretnék egy a magasságomhoz és adottságaimhoz képest megfelelő méretű kerékpárt.
Jelenlegi méretei kb: [link]
Tegnapi nap folyamán voltam a Vásár utcai csepel boltba és ráülhettem egy 51-es méretűre. Eléggé tetszett!!
Viszont 130-230 ezer forintot jelenleg nem tudok kiadni rá.
Érdemes lehet-e külön vázra építtettni, összerakni/összerakatni? Megúszható-e olcsóbból? Eléggé laikus vagyok kerékpár témában, mindig az szezon elején szerelőhöz vittem karbantartásra.
Pl. váz: [link]
Köszönöm!
Ha csak a vázméret nem stimmel, és az alkatrészek kifogástalan állapotban vannak, és kompatibilisek is az új vázzal, akkor nem sokból tart átköltözni egy kisebb vázra.
Plusz a levetett nagyméretű vázszett is pénzzé tehető, így majdnem nullszaldósan megúszható a dolog.
A számok alapján jónak kell lennie a jelenlegi vázadnak. A nyereg bizosan nincs teljesen letolva most sem. A váz hossza pedig szintén jó, csak nem szoktál a sportosabb tartáshoz. De ez egy rövidebb stucnival megoldható.
Néhány ezresből és 5 perc szereléssel magadra tudod szabni a bringát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!