Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Csepel torpedo épeíttetés?

Csepel torpedo épeíttetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg van egy Csepel női 53-as kerékpárom, de az én 163 cm-hez nagynak bizonyul. Szeretnék egy a magasságomhoz és adottságaimhoz képest megfelelő méretű kerékpárt.

Jelenlegi méretei kb: [link]

Tegnapi nap folyamán voltam a Vásár utcai csepel boltba és ráülhettem egy 51-es méretűre. Eléggé tetszett!!

Viszont 130-230 ezer forintot jelenleg nem tudok kiadni rá.

Érdemes lehet-e külön vázra építtettni, összerakni/összerakatni? Megúszható-e olcsóbból? Eléggé laikus vagyok kerékpár témában, mindig az szezon elején szerelőhöz vittem karbantartásra.

Pl. váz: [link]

Köszönöm!

2021. szept. 5. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a vázméret nem stimmel, és az alkatrészek kifogástalan állapotban vannak, és kompatibilisek is az új vázzal, akkor nem sokból tart átköltözni egy kisebb vázra.

Plusz a levetett nagyméretű vázszett is pénzzé tehető, így majdnem nullszaldósan megúszható a dolog.

2021. szept. 5. 08:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Drágább lesz építtetni, mint újat venni. Hacsak nem te magad építed.
2021. szept. 5. 09:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A számok alapján jónak kell lennie a jelenlegi vázadnak. A nyereg bizosan nincs teljesen letolva most sem. A váz hossza pedig szintén jó, csak nem szoktál a sportosabb tartáshoz. De ez egy rövidebb stucnival megoldható.

Néhány ezresből és 5 perc szereléssel magadra tudod szabni a bringát.

2021. szept. 5. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!