Milyen defektálló gumiköpenyt ajánlotok bogáncs ellen?
3 hét alatt 2x kaptam defektet bogáncstól. Milyen gumiköpennyel védekezhetek ellene?
Hasznosak ezek a defektálló gumiköpenyek? Érnek egyáltalán valamit?
Igen,valóban jók,hasznosak!
El kell döntened,hogy milyen védelmet szeretnél,és mennyi pénzed van rá.
Az alacsony az un.tüskeálló,olcsó,pl. a Mitas, a magas pl. a Continental EcoContact Plus,ami nem egy ökör árú.
Milyen bringa?
Nekem éveken 42-es CST C1316 (Salvo) volt a bicajomon (Schwinn-Csepel Landrider - trekking-city), gyakorlatilag nem kaptam vele defektet, sem vágottat, sem szúrtat, pedig jártam vele érdekes helyeken, jópárszor mentem át üvegpalack szilánkjain, meg köztudottan királydinnyés helyeken. Amiatt váltottam Continental Tour Ride-ra, hogy kanyarban és macskakövön nem volt stabil.
A gravelemen sima 45-ös WTB Riddler van, de a külső és belső közt Tannus Armourt használok, azzal közel két alatt még annyi baj sem volt, mint a fentebbi kettővel.
A K-guard "védelmet" azt kb felejtsd el. Nem ér semmit, nekem volt olyan gumim aminek az volt.
Mitas stop thorn, Continental ride tour(már nincs tour ride, az az újabb, áttervezett), Schwalbe Marathon. Kb árban is így követik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!