Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A kék szín ki van sajátítva...

A kék szín ki van sajátítva rendőrök meg hasonlók által?(kérdés jobb értelmezhetősége belül)

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 11:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Te akarsz lenni Stoki a sorozatból...? Én még életemben nem láttam kerékpáros rendőrt...
2021. júl. 20. 10:36
 12/20 Wadmalac ***** válasza:

Csak a megkülönböztető fényeknél van tilalom a kékre, az csak az övéké meg mentőké, tűzoltóké.

Jármű színben semmi ilyesmi nincs.

Még a kék-fehér csík sem, autón sem.

Kismillió privát biztonsági cég mászkál rendőrautóra szinte megtévesztésig hasonló járgányokkal, ha az ő seggüket nem rúgják szét, a bringáért tutira nem fogják.

2021. júl. 20. 13:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Pedig van kerékpáros rendőr... balatonon most pl a robogós rendőr a divat, na az is röhelyes... aztán csodálkoznak, hogy nincs tekintéjük...

Am a színekkel nincs gond...

De a kék villogó pl már más tészta az megkülönböztető jelzés, azzal már megvághatnak rendesen.

2021. júl. 20. 21:57
 14/20 anonim ***** válasza:
#11 képzeld, én pár hete többet is láttam. A zebrán pl. rendesen áttolták a bringát. :)
2021. júl. 20. 23:33
 15/20 Wadmalac ***** válasza:

"balatonon most pl a robogós rendőr a divat, na az is röhelyes... aztán csodálkoznak, hogy nincs tekintéjük..."

Sok országban van kerékpáros, robogós rendőr és nem röhögnek rajtuk, szóval nem a rendőrökkel van a baj, hanem azzal, aki röhög.

Megnézem, hogyan kergetsz kocsival egy parkon, strandon menekülő tolvajt.

A robogó is tökéletesen alkalmas olyan helyeken, ahol kocsival nem jutsz át rendesen.

Nem a járművel van a baj, hanem azzal, hogy a ráültetettek hogyan tudnak vele bánni.

Pl. USA-ban a kerékpáros rendőröket részben bringások közül toborozzák, részben pedig kiképzik őket a szükséges utcai kaszkadőrfogásokra, amivel hatékony a jármű.

Nálunk ilyen nem nagyon van, csak ráültetik az ifjoncokat, aztán van, aki ügyesebb, van, aki nem.

De még így is jócskán van praktikuma.

Visszatérve a kék színre, mint írtam, fényben ezt megtartja magának a rendőrség, mentők, tűzoltóság stb. hivatalos közegek.

És nem csak lámpaként, hanem egyáltalán fényforrás színként. Ez vonatkozik a fényvisszaverőkre, prizmákra is.

Szóval abban is illik kerülni a kéket, mert arra fújhatnak.

Főleg, hogy a KÖHÉM-rendelet szerint alapból csak fehér, sárga és piros használható kerékpár megfelelő részein.

2021. júl. 21. 07:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Túl sok pacific blue-t néztél.
2021. júl. 21. 09:05
 17/20 Wadmalac ***** válasza:

#16:

Hohh, erre a sorozatra rákukkantok. :)

2021. júl. 21. 11:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Volt kéken villogó szelepsapkám, székesfehérváron kutya nem foglalkozott vele, Budapesten többször is szóban figyelmeztettek sünök, de ennyi.
2021. júl. 21. 12:45
 19/20 A kérdező kommentje:

Nemcsak a színekkel van így ebbe az országba hanem pl. a szavakkal,pl.pénz-pénisz

Egy példa a sok közül.ez már abszolút fekete mágia.

2021. júl. 21. 17:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Kék villogót nem csak ebben az országban nem használhatsz.
2021. júl. 21. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!