Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kulso gumit vegyek?

Milyen kulso gumit vegyek?

Figyelt kérdés

Orszaguti bringamon szeretnem lecserelni a kulso gumit.

25 mm-est szeretnek.

Milyen javasolnatok, ami nem horro ar?.

Koszonom

2021. júl. 17. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:
25-öst én nem vennék a magyar utakra. Most 28-as van, de gondolkodom a 32-esen is. Hogy milyet vegyél? Attól függ, mi a cél. Gyors legyen vagy sokáig bírja, esetleg ne kapj defektet. Mindhárom nem lehet egyszerre.
2021. júl. 17. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Engem olyan érdekelne, amelyiknek jó a tapadása, mert sokkal lassabban megyek hegyről lefelé, mint montival, mert minden kanyarban sodródok.
2021. júl. 17. 12:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy miért sodródsz. Aszfalton csúszik a gumi vagy a poros, apró kavicsos részeken? Tiszta aszfaltra jó a Continental Gatorskin. Jól tapad és védett a defekttől. Ha poros, kavicsos, homokos részre kell, akkor nem jó, mert nincs mintája. Oda valami túragumi kell, Schwalbe Marathon-ok közül valamelyik.
2021. júl. 17. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
22-23-ast hasznalok Continental GP Attack es Force ... 25, 28 mar szinte trekking meret :)))
2021. júl. 17. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

3!

Pilisszentlászlóról Szentendre felé csak 62-ig gyorsultam. Montival lehet 70 felett menni ott, outival pedig el lehet érni a 100-at.

Nem volt látható hordalék az úton, de már a hosszú kanyarok bejáratánál éreztem, hogy nem tudom átvinni az a sebességet. A kanyarodás első pillanatától éreztem, hogy megy kifelé a bringa.

2021. júl. 17. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100-at, persze 😂
2021. júl. 17. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:

6!

Hányszor indultál a Békás Kupán?

2021. júl. 18. 01:37
 8/8 anonim ***** válasza:
23as tökéletes , Mitas Rubena Kenda is jó de vannak csúcsprofik .
2021. júl. 18. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!