Mekkora kerékpárt válasszak?
Unokahuginak a 14es Btwin van, de a térdével lerúgja a kormányt és nagyon alacsony is neki.
120cm magas.
Jó lehet a 24" méret vagy 20" kell?
Ill. mégis hol lehet venni, mert jófogás, fészbuk oldalakon mindenki lepattint, hogy eladta vagy 3an vannak előttem!
Bármelyik jobb bringabolt weboldalán találsz mérettáblázatot!
pl: [link]
Amúgy meg el kéne vinni a gyereket és ráültetni... Kipróbálni, hogy melyik a megfelelő...
Nem táblázatra vagyok kíváncsi, hanem más véleményére, akinek van gyereke.. magamnak se sikerült még soha jót választani ezek alapján!
Ha el tudnám vinni próbálgatni, már vittem volna. Messze laknak, be akarok libbenni egy új bicóval! ;) Persze használtan venném, 90 ezrem sajnos most nincs rá!
Nem minden gyerek ugyanolyan testfelépítésű... Az egyiknek hosszabb a lába, a másiknak meg a felsőteste hosszabb...
Egyáltalán nem hülyeség a mérettáblázat.
De várhtsz, hátha jár erre vki, akinek pont ekkora gyereke van....
A 24"-es bringát kb. 132-154 centi között használtuk.
132 centisen a legrövidebb stucnival, tehát 120 centihez nagy lesz még a 24"-es. (Bár versenyeken már 130 centitől sokan 26"-ra teszik a gyerekeket.)
#1: lánynak BMX...? Szerintem inkább valami cuki lányos fazont vegyél!
Újonnan is kapsz 40 alatt..
6!
Isten óvjon a Koliken, Vigor és társai hulladékoktól.
Nálunk 2 évig volt jó a 24-es bringa, pedig gyorsan nőtt a gyerek. Kell egy normális hosszúságú nyeregcső és legalább 2 stucni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!