Hol tudnék jó, olcsó biciklit venni?
Figyelt kérdés
Mountain bike-ot szeretnék, lehetne internetes áruház, vagy esetleg Nyíregyháza és környékén.2021. júl. 3. 09:42
2/13 A kérdező kommentje:
Na, ha nem mondod, hülyén halok meg.
2021. júl. 3. 09:56
3/13 anonim válasza:
Na, akkor örülök, hogy nem fogsz hülyén meghalni!
4/13 MGéza válasza:
Jó és olcsó, na ez nagyjából ki is zárja egymást. Ránézésre szép a Laux Jack monti is meg olcsó is, de annyit is ér. Értsd: Ránézésre jó és olcsó, gyakorlatilag selejt kategória.
Esetleg vegyél használtat, de nem is említetted, mennyi pénzed van erre.
5/13 A kérdező kommentje:
Hát, ahogy nézegettem, ilyen 100-200 közt már lehet venni egy normálisnak tűnő biciklit(én nem értek hozzá, csak külsőre tetszenek, tipikus női vásárló vagyok:D) igazából, csak az érdekelne, hogy ilyen hervisben, decathlonban érdemes venni, vagy inkább célszerűbb kifejezetten kerékpáros boltokba bemenni, vagy esetleg neten, ha tud valaki egy megbízható oldalt.
2021. júl. 3. 10:27
6/13 MGéza válasza:
Annyiért már lehet normálisan felszerelt darabokat kapni. De milyen felhasználásra kell? Csak mert nem terep, sokkal inkább túra vagy országúti-vegyes-városi használatra inkább 28-as trekking/cross az ideális.
7/13 MGéza válasza:
De egyébként üzletkeresőnek akár a google mapsot is használhatod. Beazonosítod a tartózkodási helyed és beírod a keresőben hogy kerékpár és a legtöbbet hozza is. Persze a találatok között lehet olyan is aki időközben bezárt, én jártam így.
8/13 A kérdező kommentje:
Én csak néha elmennék vele tekerni, ilyen hosszabb túrákra, pl egyik városból a másikra, biciklis úton, ilyesmik, illetve lehet napi használatban városon belül.
2021. júl. 3. 10:44
9/13 anonim válasza:
Jó és olcsó = egymást kizáró fogalmak. :))
Lehetséges egy optimális ár-érték arány, de az nem biztos, hogy a kérdező fogalmai szerint "olcsó" kategória lesz.
10/13 anonim válasza:
ooops, a #4 már lelőtte ezt a megállapítást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!