Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen középkategóriás sebessé...

Milyen középkategóriás sebességmérő órát ajánlanátok kerékpárhoz (max. 15000 ft)?

Figyelt kérdés

2021. jún. 25. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez alsókategória, nem közép.

Ennyiért még pont nem lehet gps-es, akár pulzus- és pedálfordulatmérőhöz is csatlakoztatható, útvonalrögzítésre és strava (és egyéb app) kompatibilitásra képes computert venni, húszezerért láttam a legolcsóbb ilyen brytont.

Ennyiért különböző sebesség- és távolságmérő főfunkciók férnek bele,

esetleg hőmérséklet, ilyenek.

[link]

Pl. ez megfelelő lenne?

2021. jún. 25. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
A középkategória nem 15k Ft, hanem 70k. 15-ért az alap egyszerű órákat kapod, amik kijelzik a sebességet meg a megtett utat és ennyi.
2021. jún. 25. 19:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, nem voltam tisztában vele, hogy mit takar a középkategória. Akkor úgy fogalmaznék, hogy mik a legjobb computerek 15000 ft alatt.
2021. jún. 25. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szedd össze magadban, hogy mit szeretnél az órától a sebességen és a megtett úton kívül. (GPS, adatszinkronizálás, két kerékméret beállítás, pedálfordulat mérés, érintő képernyő, magasságmérő, pulzusmérő)

Ha a zárójelben felsorolt tulajdonságok közül egyik sem lényeges, akkor akár 7-8 ezerért is kapsz vezeték nélküli készüléket.

2021. jún. 26. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a 15 ezres kategória felejtős: ahogyan többen is írták, a sok funkciós, GPS-es computerek jóval dráábbak, ha meg csak a sebességkijelzés és a megtett táv a lényeg, akkor arra tökéletes egy 5000 forintos Sigma/Cateye/VDO is.
2021. jún. 28. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!