Milyen lakatot ajánlanátok Budapestre?
Nyáron 2 hónapot szeretnék Netpincéren futárkodni biciklivel, majd egyetemre járásra is használnám a biciklit (és esetleg szeptemberben is csökkentett óraszámban futárkodásra)
Újonan kb 70 ezret érő BTwin bicikliről van szó. Tudom nem a legjobb márka és sok silány megoldás van rajta, de számomra ez egyenlőre elég, mégsem akarom hogy ellopják.
A futárkodást csak azért emeltem ki, hogy szinte bárhol ott kell tudjam hagyni, így nem lenne jó ha nagyon rövid lenne, meg hátha ti is tudtok pár erre a célra jó plusz kritériumot mondani.
A keret max 10 ezer.
(Ha hallok jó érvezek arra, hogy ennyiért nem lehet olyan lakatot venni, amivel lemerném rakni mondjuk a Blahán a biciklimet 10 percre, akkor persze még átértékelem ezt a limitet)
Ha a keret 10 ezer forint, akkor én egy vastag Abus láncot vennék. Ennyiből pont kijön és bizony eltart egy ideig levágni.
A lakatot én nem javasolnám, egyrészt azért, mert ha akarják, ugyanúgy le lehet vágni, mint egy vastag láncot vagy sodronyzárat, másrészt ha futárkodsz, akkor a legkülönbözőbb helyeken kell majd lezárnod a bringát, a lakatoláshoz viszont nem mindenhol adottak a körülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!