NemaRendőrség kérdése:
Rinsten rugót vagy hasonlót lehet kapni valahol Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szimpatikus lengéscsillapítási megoldásnak tűnik, mert kerékpárfüggetlen, könnyű állítani és megemeli a széket egy kicsit ha rövid a cső.
Amerikából szállítanak európába is 10 dollárért de hátha tud valaki itthon boltot ahol lehet kapni ilyet.
Tapasztaltokat is szívesen fogadok
2021. jún. 4. 20:23
1/2 MGéza válasza:
Én nem bíznék egy ilyen nyeklő-nyakló tákolmányban. Miért nem árulják idehaza, miért pont Whis? Mert ránézésre sem biztonságos, azért. Egy hajlított acélpálca az egész, szépen elfárad és jó esetben dobhatod a kukába, rosszabban beleáll valamidbe. Ha rövid a cső, akkor inkább válassz másik kerékpárt, mert benézted a méretet.
2/2 A kérdező kommentje:
Az a baj a nyeregcsőben van az akkumulátor így nem lehet nagyobbra cserélni. Összecsukható kis ebike.
Túlhúzva a nyeregcsövet az ajánlotton kényelmes, és még marad bőven a csőben így nem veszélyes, csak gondoltam megemelem így
Az amerikai verzióra gondoltam, aminek a márkája is rinsten, az 8e ft helyett 24ebe kerül
2021. jún. 5. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!