Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Slime-al töltött belső, hogy...

Slime-al töltött belső, hogy engedhet le egy pici szúrástól?

Figyelt kérdés
Tavasszal vettem új belsőket és feltöltöttem Slime-al. Tegnap belsőn egy apró szúrás nyomot találtam. Mi lehet az oka, hogy nem tömítette be a folyadék? Ha kézzel nyomtam a belsőt, hogy jőjjön a levegő belőle akkor a zöld folyadék is szivárog, de mégsem végzi el a feladatát.
2021. jún. 4. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, a belsőt kivetted és úgy vizsgáltad? A viselkedése normális, mert Slime nem ragasztó, és rendesen csak a nyomás alatt lévő gumiban tömíti el jól a lukat (ami akkor egy mikroszkópikus hasadék) Ha leereszted, akkor a lukakban fellazul az egyébként vizes alapú Slime és a lukak lukként viselkednek, azután már jóval érdekesebb felpumpálni. Ezért érdemes a töltött belsőt addig használni, amíg mindenképpen ki nem kell szedni pl. külsőcsere vagy belsőgumi repedés miatt. Ideális esetben akár több tucat defektet megfog a Slime, szinte nulla nyomáscsökkenés mellett (amíg fel van pumpálva)
2021. jún. 4. 22:43
 2/4 A Cenz Ura ***** válasza:

nem marad esetleg benne valami?

nekem volt hogy több lyuk is volt amit a slime befogott és úgy használtam évekig be sem ragasztottam

főleg csak futófelületen hatékony, oldalt kevésbé

2021. jún. 5. 00:21
 3/4 A Cenz Ura ***** válasza:
ja bocsánat, belsőről van szó, hát ha kiszeded és nyomogatod akkor az úgy nem ok, mint írják nem ragasztó
2021. jún. 5. 00:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Kivettem igen, gyanus volt, hogy fel volt töltve folyadékkal és mégis leengedett úgyhogy kerestem a hiba forrását. Végül raktam rá egy foltot és így elhárult a gond.
2021. jún. 5. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!