Egykerekezés bringával?
Sziasztok! Már egy ideje meg akarok tanulni pár alap "trükköt" biciklivel, mint pl. az egykerekezés, stoppie, endo, endo 180.
- Mit ajánlanátok, hogy kezdjek neki? Egykerekezni már próbáltam, kb 15-20 centire emeltem el az első kereket, de már azt éreztem, hogy mindjárt a hátamra esek. A másik probléma, hogy valamiért mindig elhúzom az egyik irányba a kormányt, és ez landolásnál (kb 1-3 méter után) szokott kellemetlenséget okozni.
- Szerintetek egy Btwin Rockrider 340 alkalmas lenne ezekre?
Bármi tippet szívesen fogadok.
Én már vagy 5000 videót megnéztem hogy kell ezeket, de nem jön fel az eleje csak 20-30 centit. Hogy lehet egyáltalán túlemelni??? 29er 140mm össztelósom van.
Ez a rátekerek majd közben emelem..nem is értem, ez teljesen kivitelezhetetlen! A profiknál nulla testmozgásra röpül a bringa, én ha lenyomom majd felegyenesedek, akkor én ugrok a pedálon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!