Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Érdemes interneten bringát...

Érdemes interneten bringát vásárolni? 189 cm vagyok a boltokban nem találok a méretemhez illőt.

Figyelt kérdés
Végigjártam a Hervist, Intersportot, Decathlont, nincs bringa a méretemre. 100 ezer körül szeretnék venni semmi komolyra csak bringázni, kicsit kardió szempontjából. Van függőleges, vízszintes vázméret, kerékméret, inchben, centiben, van ahol L, XL jellegűen tüntetik fel, teljesen belebonyolódtam. Valaki el tudná magyarázni nekem röviden, hogy mihez kezdjek? Tanácstalan vagyok.
2021. máj. 11. 21:41
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Találsz mérettáblázatot a legtöbb bringsbolt weboldalán . 189 cm nem annyira extra, trekkingből egy 52 cm-es váz jó lehet.

De ha csak ennyi pénzed van, inkább használtat nézz. Újonnan csak nagyon gyenge felszereltséget kapsz ennyiért sajnos.

2021. máj. 11. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Konkrétan biciklis boltba menj be. Ott ha kell még külön számodra is összeállítanak egy biciklit
2021. máj. 11. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
2021. máj. 11. 21:57
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat
2021. máj. 11. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:

100-ert ujat ne vegyel, mert meg az aljanal is aljabbat kapsz sajnos. Nagyon elszalltak az arak az aruhiany miatt, de hasznaltan azert ki lehet fogni ennyiert. bikemag apro, facebook hasznalt bringas csoportok (van tobb is), itt kell nezelodni, vagy siman bemenni a hozzad legkozelebb eso kerekparboltba ahol foglalkoznak hasznaltakkal es eloadni a kivansagaidat.

Hervis-t, Decathlont es a tobbi sportaruhazat (meg a Tesco-t, Auchan-t, Praktikert) ebben az arkategoriaban mindenkepp keruld.

2021. máj. 11. 22:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazából 150ért is megvenném ha nagyon megtetszene, használttól félek mert akkor viszont tényleg át tudnak baszni és még garanciát sem vállalnak
2021. máj. 11. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezert kell akkor kerekparboltban venni, mert azokat legalabb egy kicsit atnezik.
2021. máj. 11. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Van egy csomó jó bringabolt. (Van bp-i bringabolt térkép is.)

Lehet, hogy be kell járnod párat, hogy találj megfelelőt, de legalább tudnak segíteni, nem csak leakasztasz egy bringát, amire azt gondolod, hogy jó lesz, aztán 1 hét múlva kiderül, hogy nem jó a mérete.

2021. máj. 12. 01:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Végül 180 ért vettem woodlands csepelt, bringaboltban is azt mondtak ez mar megbizhato arkategoria
2021. máj. 12. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!