Van olyan telefonos applikáció, ami fizet (paypal-ra) biciklizésért?
Miért ne lenne? Vagy ilyen boomer gondolkodású vagy, és mindenféle utánanézés nélkül úgy vagy vele, hogy "há ingyen pénz nincs, biztos kamu".
Épp tegnapelőtt kaptam 15 dollart paypal-ra egy alkalmazásból :D
Szoval, a clipclaps nem setalgatasert fizet, hanem videok nezegeteseert meg random klikkolgatasert, reklamnezegetesert, (fizetett) reklampostokert, altalanossagban teged hasznal fel hogy az o tartalmaikat megoszd. Tehat, tovabbra is ott tartunk, hogy mutass egyet, ami setalgatasert fizet.
(egy boomer)
"Épp tegnapelőtt kaptam 15 dollart paypal-ra egy alkalmazásból :D"
"Mi is annak az appnak a neve?"
Na most én ezt akárhányszor végigolvasom, meg akárhogyan értelmezem, sehol nem látom, hogy azt írtam volna hogy sétálásért fizet a ClipClaps. A téma csak az volt, hogy vannak alkalmazások amik tényleg fizetnek, de ennek köze nem volt a sétálós appokhoz, szóval nem tudom, ez honnan jött neked.
De azt megkérdezhetem, honnan veszed, hogy nem létezik ilyen applikáció?
Szövekgörnyezeted alapján joggal hitte azt az illető, hogy sétáló appról hadoválsz...
Most annak hogy egy teljesen más rendszerű appal kaptál kifizetést, kB annyi köze volt a témához, minthogy én ma reggel a szakmámmal kerestem 3óraalatt 50.000ft-t...
Magyarul semmi.
"Ha jól tudom sétáláshoz rengeteg ilyen van"
"Na most én ezt akárhányszor végigolvasom, meg akárhogyan értelmezem, sehol nem látom, hogy azt írtam volna hogy sétálásért fizet a ClipClaps"
Már válaszoltak:
"Sétához sincs."
...SINCS, tehát biciklizéshez SEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!